top of page
Writer's pictureMark Baars

Squid Game S02 - Wat We Weten

Na het enorme succes van het eerste seizoen van Squid Game in 2021, is de wereld in afwachting van het tweede seizoen van deze Zuid-Koreaanse dystopische thriller. De serie, die een wereldwijde sensatie werd, keert eindelijk terug naar Netflix met nieuwe afleveringen. Hier is alles wat je moet weten over seizoen 2 van Squid Game.

Player 456 is klaar voor Seizoen 2


Plot van Seizoen 2

Het tweede seizoen van Squid Game speelt zich drie jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. We volgen opnieuw Seong Gi-hun, ook bekend als Player 456, die vastberaden is om de mensen achter het dodelijke spel op te sporen en een einde te maken aan de wrede competitie.


Hoewel er nog niet veel details over het plot zijn vrijgegeven, belooft het seizoen nog spannender en intenser te worden dan het eerste. Fans kunnen zich verheugen op een mix van nieuwe en terugkerende personages, waaronder de Front Man, gespeeld door Lee Byung-hun, en natuurlijk Gi-hun zelf, gespeeld door Lee Jung-jae.


Release-datum

Markeer je agenda's, want Squid Game seizoen 2 gaat in première op 26 december 2024. Dit betekent dat fans tijdens de feestdagen kunnen genieten van de nieuwe afleveringen. De release komt meer dan drie jaar na de lancering van het eerste seizoen, wat de anticipatie alleen maar heeft vergroot.


Waar te Streamen

Net als het eerste seizoen zal Squid Game seizoen 2 exclusief te streamen zijn op Netflix. De streamingdienst heeft de serie opnieuw geproduceerd en biedt de afleveringen wereldwijd aan.


Conclusie

Met de terugkeer van geliefde personages en de introductie van nieuwe gezichten, belooft het tweede seizoen van Squid Game een spannende voortzetting te worden van het verhaal dat miljoenen kijkers over de hele wereld heeft geboeid. Of je nu een fan bent van de intense competitie of de diepere sociale commentaren, seizoen 2 zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Zet je schrap voor een nieuwe ronde van spanning en drama in de wereld van Squid Game.


Squid Game Season 2 trailer

1 view0 comments

Comments


bottom of page